Efbet е първата букмейкърска къща с лиценз за опериране в България (издаден още през 2013 г.). Тя е собственост на българската хазартна компания “Еврофутбол“ и днес може да се похвали с огромна клиентска база в десетки страни по света. Fbet е все по-предпочитан сред българите.

a7 2

Букито е спечелило доверието на хилядите си играчи чрез предлаганите изключително високи коефициенти и модерната визия както на десктоп сайта, така и на Efbet mobile app.

Едно от нещата, с които се слави още Efbet, е лесната процедура по откриването на сметка, която по никакъв начин не затормозява играчите нито по отношение на усилия, нито по отношение на време.

Още с влизането си в сайта на букито ще видите голям бутон “Регистрирай се“ в горната част на страницата. Той се намира точно до бутона “Влез“, който е за логване на играчите с вече отворени сметки.

Ако нямате все още регистрация, кликнете на “Регистрирай се“ и сайта ще ви покаже нова страница със формуляр за попълване, който е разделен на три части:

a7 4

  1. 1.  Регистрация – тук си избирате потребителското име и паролата, код за сигурност (който, също като паролата, трябва само вие да го знаете) и имейл адрес.
  1. Лични данни – в тази част попълвате базова информация за себе си, която се изисква във всеки сайт, който включва депозирането на реални пари. Става въпрос за данни като имена, номер за контакт, начин за идентификация (ЕГН или номер на лична карта) и дата и година на раждане.
  1. Депозит – След като преминете през първите две части, сметката ви вече е отворена и системата ще ви прикани да направите първоначалния си депозит. Не сте длъжни да го правите веднага – можете първо да разгледате сайта и тогава да депозирате, а разбира се, можете и въобще да не депозирате, ако видяното не ви хареса.

Така или иначе, след преминаването на първите две стъпки, ще трябва да посетите електронната си поща и да активирате профила си от линка, който сте получили в писмо от компанията. След като вече имате Fbet регистрация можете да започнете с депозитите и футболните залози.